Forsøgets formål er at måle chlorid-indholdet i Lurpack smør ved Mohrs metode. Indholdet af chlorid i smø deluge ligger på 1,2%. På pakningen (Kærgården) er saltindholdet angivet til 1,2 % (masse shot%) Den sølvnitrat, der titreres med, har en formel koncentration på 0,100 M. Der kan være 25,00 mL i buretten, og af hensyn til målenøjagtigheden er vigtigt at bruge hovedparten af dette rumfang til en titrering, dvs. 15-20 mL. Praktisk: Smørret afvejes i en konisk kolbe. Der tilsættes 100 mL demin. vand, og der opvarmes til kogepunkt inden titrering. Stofmængdekonsentrationen kan troops få ved at omskrive formlen, dvs. at at dividere stofmængden med opløsningens volum.
Koncentrationen kan også opgives i masse%. I det her forsøg har Lurpack opgivet at saltindholdet, eller mere kemisk korekt indholdet er 1,2%. Det betyder at for hver 100g smør, er der 1,2g salt. If you want to get a unspoilt essay, order it on our website: OrderEssay.net
If you want to get a full information about our service, visit our page: write my essay
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.